Logo bredavandaag.nl
De laatste thuiswedstrijd van NAC stond in het teken van afscheid en collecte voor Red NAC. foto Peter Visser
De laatste thuiswedstrijd van NAC stond in het teken van afscheid en collecte voor Red NAC. foto Peter Visser

'Vissekom' blijft leeg bij NAC-Heracles

  NAC

BREDA/ALMELO - Ondanks dat er toch wel wat op het spel staat, namelijk ontsnappen aan de nacompetitie tegen degradatie, is er bij de Heracles Almelo-fans weinig animo voor NAC-Heracles (woensdagavond 20.00 uur).


De fans van de zebra's hebben klaarblijkelijk weinig zin in de tweede verre reis in een paar dagen tijd. Slechts vijf fans van de Almeloërs meldden zich voor een kaartje, waarop NAC besloot het uitvak (vissekom) op slot te gooien. De vriendelijke fans hebben een veilige plaats elders op de tribune toegewezen gekregen.

Tegen NAC moet blijken of Heracles de bekernederlaag tegen PSV heeft kunnen verwerken. Eerste Paasdag verloor het team van Peter Bos met 3-0 kansloos in De Kuip, waar NAC hoopte op een verrassing. Puur uit eigen belang, uiteraard, want dan zouden de bezoekers van vandaag dagenlang zat ende gelukkig zijn geweest en waarschijnlijk niet echt in vorm voor een Avondje NAC.

Of Karelse met zijn sterkst mogelijk opstelling, er zijn geen schorsingen en blessures (anders dan Zonneveld), de broodnodige drie punten binnen hengelt, dat moet tegen tien uur duidelijk zijn.
En anders is er komend weekend een nieuwe kans: al zal de uitwedstrijd bij FC Twente ook geen simpele klus zijn.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief