NAC begon de tweede seizoenshelft op 17 januari met een gelijkspel tegen Ajax. foto Peter Visser
NAC begon de tweede seizoenshelft op 17 januari met een gelijkspel tegen Ajax. foto Peter Visser

30 fanatieke NAC-supporters uit Rijen huren skybox

  NAC

BREDA/RIJEN - Een groep van 30 fanatieke NAC-supporters, bijna allemaal afkomstig uit Rijen, bezet zaterdagavond tegen Heracles een skybox.


Met de actie willen de supporters NAC een handje helpen. Bovendien is het ook gewoon leuk, zo melden de fans op de site van NAC.
"Wij zijn fanatieke supporters van de B-side”, zo vertelt Jean-Paul Kuijpers, een van de initiatiefnemers voor de avond op de site. “Het viel ons aan het begin van het seizoen op dat er enkele units nog beschikbaar waren. Dat zien we natuurlijk liever niet. Op deze manier helpen we NAC en zijn we zelf ook een ervaring rijker: we vinden het leuk om de wedstrijd eens vanuit een ander perspectief te kunnen zien."

De fans krijgen zaterdag een bijzondere behandeling. De 30 man grote groep wordt met de spelersbus opgehaald. In het stadion worden zij onthaald door NAC en krijgen zij een teamfoto aangeboden. Algemeen directeur Justin Goetzee heet de fans vervolgens welkom in hun ‘box’. Na afloop van de wedstrijd krijgen de supporters ook nog bezoek van een van de spelers om het Avondje NAC rond te maken.

Overigens slaagde NAC er deze week in voor deze week in een volgende skybox voor de rest van het seizoen te verhuren. "En we hebben al weer een stuk of zes, zeven boxen voor een wedstrijd verkocht", aldus Goetzee. "Net als bij deze supporters, inderdaad." Da's mooi, weet de interim-directeur. "Maar je hebt natuurlijk het liefst zekerheid."

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief