NAC wint met 2-1 van Heracles en nestelt zich in het linkrrijtje. foto Peter Visser

Perica kopt NAC naar 2-1-zege op Heracles

STEENAKKER - NAC heeft het Avondje NAC tegen Heracles bekroond met een 2-1-zege (bekijk de foto's). Daarmee zet de ploeg van Gudelj de goede lijn van de afgelopen weken door.

De wedstijd tegen de ploeg uit Almelo kwam in de tweede helft los qua doelpunten. Poepon zette NAC vier minuten na rust op voorsprong. De pret was van korte duur. Twee minuten later stond het weer gelijk na een goal van Bruns. Twintig minuten na rust wisselde Gudelj Verbeek en bracht Perica in.

Het bleek een gouden wissel. De lange jongeling bekroonde zijn invalbeurt in de 83e minuut met een rake kopbal op een vrije trap van Buijs. Het had nog mooier kunnen worden, maar in de slotfase werd een nieuwe doelpoging van de invaller geblokkeerd.

NAC klimt door de zege naar de negende plaats op de ranglijst, daarmee ook uitzicht creƫrend op de plaatsen vijf tot en met acht.