NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser
NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser

Bubbelbadseats op veld tijdens NAC-Cambuur

  NAC

BREDA - Niet alleen in Leeuwarden slaat de Serious Request-koorts volledig toe, maar ook Breda lijkt het Glazen Huis weer te herbeleven na het bezoek in 2008. Want tijdens de wedstrijd NAC-Cambuur staat er voor zes fans jacuzzi langs de lijn.


Op die manier kunnen fans al bubbelend de laatste wedstrijd voor de winterstop aanschouwen. Voorwaarde is wel dat er flink geboden wordt op dit item op de veilingsite van 3FM om zoveel mogelijk geld op te halen voor de actie "Let's clean this shit up!".

De bubbelbadseats gaan er in twee veilingen voor drie personen uit. “We hebben het voor elkaar gekregen dat de jacuzzi kosteloos geplaatst wordt voor vak I, op de kunstgrasstrook daar”, vertelt een woordvoerder. “Iedereen kan bieden, al hebben we natuurlijk wel zo geregeld dat alles veilig kan.” De KNVB heeft inmiddels ingestemd met deze eenmalige ludieke zitplaatsen.

Het idee voor deze zogenoemde ‘Field Seats’ kwam van NAC-partner Azalp.nl, zo vertelt directeur Peter-Jan Broeders. "Het idee van Field Seats krijgt op deze manier wel een hele speciale dimensie. Helemaal fantastisch dat we deze speciale Field Seats nu kunnen koppelen aan zo'n mooi doel nu het 3FM sterrenteam heeft besloten deze avond naar Breda te komen." Die wedstrijd tegen het team van RTL vindt plaats na afloop van de wedstrijd NAC-Cambuur Leeuwarden.

NAC-directeur Justin Goetzee brengt de actie maandag onder de aandacht op 3FM. "Het zou mooi zijn als er nog een bekende Nederlander instapt om op die manier de opbrengst te verhogen", aldus de woordvoerder. Sylvie Meijs en Doutzen Kroes, als alternatieve strijd tussen Breda en Leeuwarden? "Klinkt goed, maar we zullen zien."

Overigens wordt er rond de wedstrijd gecollecteerd door 3FM en wordt het shirt van de Man of the Match eveneens voor de veiling aangeboden.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief