Nebojsa Gudelj is maandag op non-actief gezet door NAC. NAC-directeur Justin Goetzee licht dit toe.
Nebojsa Gudelj is maandag op non-actief gezet door NAC. NAC-directeur Justin Goetzee licht dit toe. (Peter Visser)

NAC-directeur Goetzee bekijkt Fortuna-NAC vanuit uitvak

  NAC

BREDA -  NAC-directeur Justin Goetzee bekijkt dinsdagavond vanuit het uitvak in Sittard de bekerwedstrijd Fortuna Sittard-NAC.  Rond half vier stapt hij in het busje bij het Rat Verleghstadion, samen met andere personeelsleden van NAC.


“Het personeel wil graag een traditie maken van het bezoeken van bekerwedstrijden, daar doe ik graag aan mee”, lacht Goetzee. Eerder ging het kantoorpersoneel al mee naar de gewonnen bekerwedstrijd bij Spakenburg. “Bij Cambuur uit zijn we hiermee begonnen.”

De formule is simpel. “We kopen gewoon een kaartje, regelen een busje, eten onderweg en pakken een biertje. Waar we eten? Meestal wordt dat McDonalds”, lacht de directeur. Goetzee is geen vreemde bij uitwedstrijden. “Ik probeer dat sowieso een keer per jaar te doen. Je staat dan tussen de supporters en je hoort nog eens wat.”

Moet hij eigenlijk niet als official van NAC aanwezig zijn bij de wedstrijd? “We hebben bij NAC meerdere mensen die dat kunnen. Graeme Rutjes en leden van de Raad van Commissarissen.”

De bekerwedstrijd Fortuna Sittard - NAC begint dinsdag om 20.00 uur. Interim-trainer Eric Hellemons gaf maandag al aan de tegenstander, nummer laatst in de eerste divisie, niet te onderschatten.