NAC-fans lopen een protestmars tegen de combiregeling foto Serge Mouthaan
NAC-fans lopen een protestmars tegen de combiregeling foto Serge Mouthaan

Supporters gaan winnend NAC warm onthaal geven bij stadion

  NAC

BREDA - Breda Loco's,  een supportersvereniging van NAC, roept iedereen op om de selectie zaterdagnacht te onthalen bij het stadion en ze toe te juichen. De vereniging heeft contact met NAC om zo een verwachte aankomsttijd te kunnen geven aan de fans die willen komen. Deze is inmiddels vastgesteld op 00:45 uur.


Bekijk de video van het feestelijk onthaal

"Dit had iedereen nodig en daarom roepen wij iedereen op vanavond naar het stadion te komen", luidde het op Twitter. De Loco's voegt daar nog aan toe om het nieuws zo veel mogelijk te verspreiden. Vorige week werd er veel gemopperd door de fans na de pijnlijke nederlaag tegen FC Utrecht (1-5). Nu de ploeg van Cambuur won met 1-0, willen de Loco's laten zien dat ze er ook staan.

Afgelopen week probeerden boze supporters verhaal te halen bij de spelers en staf. Dat verliep zonder grote incidenten. De persconferentie werd wel afgelast in verband met de ongeregeldheden. Het contrast met precies een week eerder kan niet groter zijn. Waar na FC Utrecht de spelers met tranen in de ogen het veld verlieten, was het in Leeuwarden feest dat leek alsof de beker was gewonnen.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief