NAC verliest zaterdag 2 maart 2013 met 1-2 van Heerenveen. foto Peter Visser
NAC verliest zaterdag 2 maart 2013 met 1-2 van Heerenveen. foto Peter Visser

Het kan friezen, het kan dooien: NAC tegen SC Heerenveen zo goed als uitverkocht

  NAC

BREDA - De selectie van NAC moest de laatste thuiswedstrijd beginnen met een lege tribune. In de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen Heerenveen is het stadion zo goed als uitverkocht. De statistieken zijn in het voordeel van NAC, want de Bredase club heeft dit seizoen nog niet verloren van een Friese tegenstander.


Voor het duel tegen Heerenveen geldt geen ClubCard-verplichting, wat betekent dat iedereen een onbeperkt aantal kaarten kan kopen. De supporters van NAC blijken dit ook in grote getale te doen. De Eretribune is al voor een groot deel uitverkocht en voor de vakken I en GG zijn nu al geen kaarten meer te verkrijgen, zo laat de club via NAC.nl weten.

De kaarten gaan als warme broodjes over de toonbank sinds de belangrijke overwinning op Cambuur Leeuwarden. Mensen die nog kaarten willen bestellen moeten snel zijn. Dit kan via NACtickets.nl, de Service- & Informatiedesk en TicketBox.

NAC sluit het seizoen af tegen Feyenoord. Voor dit duel geldt wél een ClubCard-verplichting. Houders van een club- of seizoenkaart kunnen één ticket aanschaffen.