foto Peter Visser
foto Peter Visser

Robert Maaskant naar NAC? ‘Ik vind de manier waarop het gebeurt niet chique’

  NAC

BREDA- Het is nog niet helemaal zeker, maar zijn naam wordt (opnieuw) veelvuldig genoemd. Robert Maaskant wordt waarschijnlijk de nieuwe trainer van NAC Breda. De club hoopt op deze manier de club te behouden voor de eredivisie. Wat moet Maaskant gaan veranderen aan het eerste elftal? En komt hij niet te laat? We vroegen het enkele NAC-kenners.


Sander Rademakers, Clubraad van NAC: “Ik vind het verrassend. Maaskant was een tijd geleden ook in beeld maar toen kwamen ze er niet goed uit. Er moet zeker iets gebeuren bij NAC en als hij de juiste persoon daarvoor is, dan is hij van harte welkom. Het is belangrijk dat NAC meer een elftal gaat worden door middel van passie, lef en strijd. Ik denk niet dat Maaskant te laat komt, er is nog een half seizoen te gaan.”

Ton van Haperen, voormalig lid van de Raad van Commissarissen: “Ik ben er allereerst een groot voorstander van dat er iets gaat veranderen bij NAC. Of Maaskant daarvoor de juist persoon, ja, daar kan ik niks over zeggen. NAC moet meer kwaliteit, mentaliteit en vechtlust krijgen. Of de komst van Maaskant te laat komt durf ik niet te zeggen. Ik hoop natuurlijk van niet, maar NAC gaat waarschijnlijk al naar de nacompetitie.”

Levien den Boer, webmaster B-side Rats: “Ik vind de manier waarop het gebeurt niet chique. Ik weet ook niet of Maaskant het wel echt wel wil, maar misschien is hij wel de juiste persoon hiervoor. Het belangrijkste dat moet veranderen bij NAC is toch wel dat er meer geld moet komen. Op die manier wordt het team een stuk stabieler. Ik denk niet dat Maaskant te laat komt, we zijn nog maar een paar puntjes verwijderd van verbetering. Het is wel belangrijk dat er de juiste spelers zijn.”

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief