Logo bredavandaag.nl
NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser
NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser

NAC Breda contracteert Felitciano Zschusschen voor een half jaar

  NAC

BREDA - NAC Breda heeft de 22-jarige aanvaller Felitciano Zschusschen tot aan het einde van het seizoen gehuurd van FC Twente. De speler is geen onbekende van de club of stad. Eerder speelde hij bij NAC en de Bredase amateurclubs SV Advendo en VV Baronie.


De in Breda geboren Zchusschen kreeg uiteindelijk een aanbod van FC Twente en verkaste naar de jeugdopleiding van de Enschedeërs. Daar maakte hij in 2013 zijn debuut in het eerste elftal, maar kwam sindsdien vooral uit voor Jong Twente. In het seizoen 2013/2014 werd hij voor een half jaar verhuurd aan het FC Dordrecht. Voor deze club kwam hij zeven maal in actie kwam. Dit seizoen speelde hij voor Jong FC Twente. Voor  dit beloftenelftal maakte hij zeven doelpunten.

Technisch Directeur Graeme Rutjes zegt tegen NAC.nl dat de club na het vertrek van Elson Hooi op zoek ging naar een aanvallende kracht. “Zschusschen is een echte Bredanaar en is bekend met NAC. Hij is Breda geboren en getogen en speelde zelfs een aantal jaar in onze jeugdopleiding. We zijn daarom blij dat hij onze voorhoede komt versterken.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief