Logo bredavandaag.nl
Cecille Koekkoek
Cecille Koekkoek (YouTube/Radio 1)

Hoofdredacteur VARAgids in RvC NAC

  NAC

BREDA - De Bredase journaliste Cécile Koekkoek (1972) treedt toe tot de Raad van Commissarissen van NAC . Dat meldt NAC op haar website. 


Koekkoek, die hoofdredacteur en uitgever is bij de VARAgids, is dinsdag in een speciale aandeelhoudersvergadering van NAC benoemd. Koekkoek neemt de portefeuille Communicatie voor haar rekening. De positie voor deze belangrijke post was sinds de oprichting van de nieuwe Raad van Commissarissen vorig jaar januari vacant. "Cécile Koekkoek brengt een brok ervaring mee op het gebied van media en communicatie en is een prima klankbord voor de organisatie, de directie en de RvC", stelt voorzitter  Joost Gielen. 

Koekkoek draagt sport in het algemeen en NAC in het bijzonder een warm hart toe. Zo was ze gast bij 'Bier & ballen', heeft ze een wekelijkse column over sport in de VARAgids, schuift ze als deskundige aan in sportforums en talkshows en schrijft ze sportverhalen voor onder andere Esquire. In het najaar van 2015 verschijnt van haar hand een boek over NAC-legende Gerard den Haan.

Koekkoek zegt tegen NAC samen met de communicatieafdeling de 'strategische koers van NAC en de profilering van NAC in de media' verder te willen ontwikkelen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief