NAC-Cambuur & Serious Request wedstrijd. Foto Peter Visser
NAC-Cambuur & Serious Request wedstrijd. Foto Peter Visser

Bavaria verrast gedegradeerd NAC met extra sponsoring

  NAC

BREDA - Bavaria maakt geen gebruik van het contractuele recht de jaarlijkse bijdrage te verminderen. De brouwer maakte deze donderdag bekend juist het tegenovergestelde te doen. Bavaria verhoogt - eenmalig - de bijdrage.


De boodschap van Bavaria kwam donderdag voor NAC als een donderslag bij heldere hemel. “Bavaria heeft ons vanochtend compleet verrast”, aldus directeur Justin Goetzee. “Het is fantastisch dat een sponsor snapt wat een degradatie betekent, ons een warm hart toedraagt en dat ook nog eens vertaalt in een extra bijdrage.”

In deel van het extra geld wordt na overleg tussen Bavaria en NAC  gedoneerd aan het supportersinitiatief ‘SamenvoorNAC.nl’. Het gaat om een bedrag van 5000 euro, waarmee Samen voor NAC deze donderdag op een tussenstand van iets meer dan vijftienduizend euro zou komen. “Met deze positieve energie vanuit onze achterban gaan we in het volgende seizoen weer met opgeheven hoofd van start.” 

Voor Peer Swinkels, directielid van Bavaria, was de stap een logische. “Ondernemen betekent voor ons dat we, net zoals NAC, af en toe tegendraads zijn en ons gevoel volgen. NAC verdient een mooie plek in de Nederlandse voetballerij en daar dragen we graag ons steentje aan bij.”

‘Het warme en ondernemende karakter van NAC’ sprak de ondernemersfamilie erg aan, evenals de sfeer die bij NAC ontstond na de degradatie. “Geweldig ook om te zien dat de trouwe supporters van NAC opgestaan zijn, de handen ineen geslagen hebben en hun club vooruit helpen. Samen zorgen we dat we met veel positieve energie het nieuwe seizoen ingaan zodat NAC zo snel mogelijk terug is in de Eredivisie.”

 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief