Logo bredavandaag.nl
NAC oefende 30 juni tegen UVV. In Ulvenhout werd het 0-16.
NAC oefende 30 juni tegen UVV. In Ulvenhout werd het 0-16. (Peter Visser)

Altijd prijs voor NAC bij UVV (foto's)

  NAC

ULVENHOUT - Het was een snikhete avond, maar de voetballers van NAC maalden daar totaal niet om. Bij Jeugdland in Ulvenhout speelde NAC zijn tweede oefenwedstrijd van het seizoen. Dit keer werd het 0-16.


Al zou je het aan de temperatuur niet zeggen, het zijn de opwarmertjes van het seizoen, vooral bedoeld om het groepsgevoel te kweken én om de banden met de regio weer aan te halen. Dat laatste heeft natuurlijk ook een commercieel doel: NAC nam dinsdag de kaap van de 7000 seizoenskaarten. Afgelopen seizoen - in de eredivisie - waren dat er iets meer dan 12.000. De geelzwarten zijn daarmee aardig op weg.

Aan klantenbinding werd dinsdagavond gedaan, behalve dan wellicht voor de clubman of -vrouw die zijn hart volledig en alleen aan UVV heeft verpand. Bij rust stond het al 0-9. Spits Brandon Robinson bleek na negentig minuten ballen het meest trefzeker. De spits scoorde maar liefst zeven van de zestien doelpunten.

De avond werd ook gebruikt om nog even het nieuwe shirt te showen aan fans én aan de dorpsgenoten van hoofdsponsor CM. Samen met onder meer NAC-directeur Justin Goetzee stonden Gilbert Gooijers en Jeroen van Glabbeek op de middenstip.

Donderdag mag NAC weer aan de bak. Dan gaan de mannen van trainer Robert Maaskant op bezoek bij Beek Vooruit. Verder met de klantenbinding in de regio. 

Opstelling NAC: Noppert, Meijers, Van Bezooijen, Dingsdag, Van der Weg, Suk, Damen, Seuntjens, Matic, Hooi, Borahsasar.
Invallers NAC: De Kamps, Brands, Robinson, De Graauw, Marijnissen, Kazanci, El Bahraoui


 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief