Kaartje NAC op wedstrijddagen tevens buskaart

  NAC

BREDA - NAC-fans kunnen in elk geval de eerste seizoenshelft met hun seizoens-, club- of losse kaart met de bus naar het Rat Verlegh Stadion. NAC en Arriva hebben besloten de pilot in elk geval voor de eerste seizoenshelft te verlengen.


Afgelopen seizoen konden fans tijdens de laatste twee wedstrijden plus de play-offs  gratis met de bus naar thuiswedstrijden van NAC. Daarvan maakten zo'n 400 fans gebruik. "Op deze manier proberen we het bezoek aan het stadion zo makkelijk mogelijk te maken", aldus de woordvoerder van NAC. Vanaf twee uur voor de wedstrijd geldt de NAC-kaart als gratis vervoersbewijs voor de stads- en streekbussen van Arriva in Brabant richting het Rat Verlegh Stadion/Breda CS. 

Het gratis busvervoer geldt voor alle stads- en streekbussen van Arriva in Brabant, inclusief de Brabantliners, die naar het Rat Verlegh Stadion of Centraal Station in Breda rijden. Vanaf dat station kunnen de fans met lijn 2 richting het Rat Verlegh Stadion.  

Liefhebbers van de derde helft, krijgen eveneens de tijd. De actie geldt tot twee uur na het laatste fluitsignaal, aldus NAC.  

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief