NAC wint zijn eerste wedstrijd met Marinus Dijkhuizen op de bank met 1-6 bij Oss.
NAC wint zijn eerste wedstrijd met Marinus Dijkhuizen op de bank met 1-6 bij Oss. (Peter Visser)

NAC kopje onder in Waalwijk

  NAC

WAALWIJK - De grappen gerelateerd aan de bootcombi van de NAC-supporters zijn zo gemaakt. Maar echt leuk was het niet in Waalwijk. Toch eentje dan. NAC het schip in bij RKC. Het werd 2-0. Daarmee kwam een eind aan de zegereeks.


De Waalwijkers, bivakkerend op de bodem van de eerste divisie, boekten pas hun derde zege van het seizoen.  De 2-0 stond na 21 minuten al op het scorebord. Onderschatting? In elk geval een gebrek aan felheid.

En dat terwijl coach Marinus Dijkhuizen vooraf al had gewaarschuwd voor onderschatting. “ “RKC is zeker zo slecht niet als de stand misschien doet vermoeden”, sprak hij profetisch, refererend aan de zege van 2-1 van de ploeg uit Waalwijk op VVV. “Dus nogmaals: de ploeg is echt zo slecht niet als de ranglijst doet vermoeden.”

Het geeft aan dat NAC er nog niet is, ondanks de zegereeks van vier overwinningen achter elkaar in de competitie. Maandag wacht een nieuwe kans. Dan komt Telstar op bezoek en kan de ploeg van Dijkhuizen laten zien dat de ploeg nog steeds op koers is richting eredivisie.

 

DIGITALE KRANTEN

De krant
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief