Logo bredavandaag.nl
NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser
NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser

NAC organiseert persconferentie, nieuwe trainer hoogstwaarschijnlijk

  NAC

BREDA - NAC heeft maandagochtend om half tien een persconferentie op het trainingscomplex in Zundert gepland. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om de presentatie van de nieuwe hoofdtrainer als opvolger van de begin oktober ontslagen Robert Maaskant. Eerder deze week kwam naar buiten dat de club bijna rond was met Marinus Dijkhuizen.


Dijkhuizen begon dit seizoen als trainer van het Engelse Brentford. Na acht duels werd hij echter al ontslagen bij de club uit de Championship, het tweede niveau in Engeland. Brentford had hem in de zomer losgeweekt bij Excelsior.

Dijkhuizen maakte bij zijn sollicitatie vooral indruk met onder meer zijn visie op voeding en het mentale en fysieke aspect dat bij topsport komt kijken, aldus Voetbal International.

Eric Hellemons liet na de 4-0 winst op Sparta al weten dat er snel een nieuwe oefenmeester voor de groep zou staan. Mocht het niet om Dijkhuizen gaan, maakt Alfred Schreuder ook nog een kleine kans. Net als Dijkhuizen zou hij een oriënterend gesprek hebben gehad met de Bredase club. Schreuder zou echter al hebben aangegeven geen zin te hebben in deze uitdaging.

Hoogstwaarschijnlijk staat de nieuwe trainer maandagmorgen al meteen voor de groep. De selectie heeft maandagmorgen om 10.30 uur een training gepland staan. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief