NAC heeft met 5-2 gewonnen van Jong PSV.
NAC heeft met 5-2 gewonnen van Jong PSV. Peter Visser

NAC vaakst scorende ploeg in Jupiler League (foto's)

BREDA - NAC is sinds vrijdagavond de ploeg die het vaakst scoort in de Jupiler League. De Bredanaars hebben na 34 wedstrijden 82 keer gescoord. Daarvan gingen er vrijdagavond tegen Jong PSV vijf in. NAC won met 5-2 van Jong PSV.

NAC stond al snel op voorsprong en liep ook uit naar 3-0. Jong PSV kwam echter voor rust terug tot 3-2. NAC 'zwom' in de tweede helft uit naar 5-2. Zwom, omdat het af en toe met bakken uit de hemel kwam. Het bleek geen bezwaar.

Voor NAC scoorden Seuntjes (2x), Ünal en Ars, die voor de zesde wedstrijd op rij scoorde. Een goal werd gemaakt de Jong PSV zelf.

NAC staat nu drie punten achter nummer twee FC VVV en drie punten voor op FC Eindhoven, dat een wedstrijd meer gespeeld heeft. VVV is de ploeg die na NAC het vaakst scoorde, 81 keer.

NAC-Jong PSV: de hoogtepunten