Logo bredavandaag.nl
Peter Visser

‘Vanaf minuut één er vol bovenop zitten tegen Oss’

  NAC

BREDA - De doelstelling voor NAC deze vrijdagavond bij FC Oss is helemaal duidelijk als het aan Jeff Stans ligt: “Vanaf minuut één er vol bovenop gaan zitten en meteen Oss vol onder druk gaan zetten.”


Stans zegt dat tegenover NAC-tv. Volgens hem moet NAC hetzelfde niveau halen als tegen Fortuna Sittard. Die thuiswedstrijd werd met 3-1 gewonnen.

NAC heeft wat uitwedstrijden betreft wat goed te maken. De Bredanaars struikelden de afgelopen weken tegen Volendam en Telstar over de verdedigende aanpak van de tegenstanders en de eigen onmacht dat te doorbreken.

Voor de ploeg van trainer Martinus Dijkhuizen zijn dit de wedstrijden waarin het kan gaan tussen aanhaken of afhaken. De verschillen in de eerste divisie zijn klein. NAC staat vijfde met twintig punten. Het gat met koploper Jong PSV is slechts vier punten, onder NAC staat Helmond Sport op plaats 11 met zeventien punten.   

Winst tegen de nummer voorlaatst FC Oss, dat slechts twee keer won en een keer gelijkspeelde, is daarmee niets minder dan een keiharde eis.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief