Logo bredavandaag.nl
Peter Visser

Utrecht viert komst Vreven met bier en 'Utregse wors' voor NAC-fans

  NAC

BREDA/UTRECHT - De entree van Stijn Vreven als trainer/coach langs de Nederlandse velden is ook in Utrecht niet onopgemerkt gebleven. De Belgische coach heeft een roemrijke historie als speler bij de plaatselijke FC. FC Utrecht grijpt de wedstrijd Jong FC Utrecht-NAC daarom aan voor een warm welkom.


FC Utrecht feliciteert de supporters van NAC Breda met de komst van FC Utrecht club- en cultheld Stijn Vreven, meldt de club donderdag. "Omdat de vuurdoop van de trainer plaatsvindt in Stadion Galgenwaard op 16 januari tegen de beloften van de FC, willen we daar een mooie herinnering van maken voor de trainer en de Bredase supporters: noem het een nieuwjaarsfeestje."

Speciaal voor de gelegenheid schenkt FC Utrecht bier in het uitvak en wordt de authentieke Utregse worssenman in het uitvak losgelaten voor een heerlijke versnapering. Tegen betaling, dat wel. 

Jong FC Utrecht trekt normaal gesproken zo'n duizend thuissupporters. Voor deze wedstrijd verwacht FC Utrecht meer fans. "We nodigen ook de seizoenkaarthouders uit", aldus woordvoerder Perry Hendriks.  Voor NAC-fans zijn er vijfhonderd kaarten beschikbaar, verdeeld over 250 autocombikaarten via NAC en 250 buscombi's via de Supportersvereniging. De verkoop loopt nog een week. "Ik verwacht dat er een leuke groep meereist", vertelt Matthias van Wettum van NAC.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief