Logo bredavandaag.nl
NAC-publiek tijdens NAC-Go Ahead Eagles
NAC-publiek tijdens NAC-Go Ahead Eagles (Peter Visser)

NAC wisselt vleugelaanvallers tegen Jong PSV

  NAC

BREDA - NAC neemt het maandagavond op tegen de beloften van PSV in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven. Vreven moet noodgedwongen zijn vleugelspelers wisselen in dit belangrijke duel om de strijd voor de periodetitel.  


Op links wordt de geschorste Danny Verbeek volgens BN DeStem-NAC-watcher Yadran Blanco vervangen door de City-huurling Brandon Barker. Thomas Agyepong heeft last van een hamstringblessure. Hierdoor start vermoedelijk Mounir El Allouchi in de basis. Hij, en niet Giovanni Korte, vervangt de geblesseerde rechtsbuiten.

Voor Olivier Rommens wordt het een speciale wedstrijd. Hij heeft tien jaar bij PSV gespeeld en daar de hele jeugdopleiding doorlopen. Afgelopen zomer werd hij transfervrij overgenomen door NAC. Zijn jongere broertje Philippe maakt nog wel deel uit van de Eindhovense selectie.

De Parel van het Zuiden moet het daarnaast opnemen tegen Jürgen Locadia. De aanvaller van PSV keert na vijf maanden blessureleed terug in het team. Hij maakt zijn rentree in het beloftenelftal. Clubtopscorer Sam Lammers ontbreekt. Hij, en drie andere beloften, spelen met PSV onder 19 in de UEFA Youth League.   

NAC kan bij een overwinning goede zaken doen op de ranglijst. Deze wedstrijd is ook van belang voor de winst van de periode. De ploeg moet winnen wil het nog kans maken op de titel. Tevens moet vrijdag gewonnen worden van FC Volendam tijdens de carnavalswedstrijd en moet Jong Ajax verliezen van FC Eindhoven.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief