Logo bredavandaag.nl
Thijs Kroezen

Operatie Eredivisie: De weg omhoog begint in Volendam

  NAC

BREDA - De Parel van het Zuiden neemt donderdagavond de eerste horde op weg naar de Eredivisie. Om 19.45 uur staat de wedstrijd tegen FC Volendam op het programma.


De ploeg van Stijn Vreven reist niet volledig af naar het Kras Stadion. NAC kampt nog steeds met personele problemen. De trainer kan onder andere niet beschikken over Brandon Barker vanwege een hamstringblessure. De Manchester City-huurling heeft via drie berichten op Twitter laten weten dat zijn seizoen erop zit. Ook van Chiro N’Toko (kuitblessure) en Olivier Rommens (buikspierblessure) is de verwachting dat ze niet op tijd herstellen.

Het duel staat onder leiding van Edwin van de Graaf. De arbiter heeft dit seizoen al vier wedstrijd van NAC gefloten, dat leidde in drie keer winst en één verliespartij. NAC wordt gesteund door een uitverkocht uitvak. Ruim 400 supporters gaan de selectie naar de overwinning schreeuwen.

Danny Verbeek is optimistisch. “Als wij spelen zoals we kunnen spelen, hebben we een hele goede kans. Alleen dan moeten we vanaf eerst moment ook scherp voor zijn", zegt hij op NAC.nl

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief