Logo bredavandaag.nl
De Iraanse broers Azimi, Salar en Sasan (r), de nieuwe eigenaars van de Bredase partyboot. Hier poseren ze met hun Lamborghini voor hun hotel in Aardenburg
De Iraanse broers Azimi, Salar en Sasan (r), de nieuwe eigenaars van de Bredase partyboot. Hier poseren ze met hun Lamborghini voor hun hotel in Aardenburg (Carl Mureau)

Iraanse broers beloven NAC-selectie 10.000 euro bij promotie

  NAC

BREDA - De Iraanse broers Salar en Sasan Azimi uit Aardenburg bieden de NAC-selectie 10.000 euro per speler als de Parel van het Zuiden promoveert.


Maandagmiddag arriveerde de multimiljonair Salar Azimi op het trainingscomplex in Zundert. In zijn blinkende Lamborghini kwam hij het nieuws bekend maken. Ook Algemeen Directeur Justin Goetzee was hierbij aanwezig.

Azimi is de eigenaar van het succesvolle all-in hotel De Elderschans in Aardenburg. Ook is hij in het bezit van partyboot Le Formidable, die sinds kort weer in Breda ligt aangemeerd.

De broers boden afgelopen jaar ook mee op het shirt van NAC tijdens de veiling voor Serious Request. Toen besloten ze het bod van het Bredase Kasparov niet te overtreffen, maar was de link met NAC gelegd.  FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief