Logo bredavandaag.nl
NAC heeft het niet gered tegen PSV. De Bredanaars verloren met 1-6. foto Peter Visser
NAC heeft het niet gered tegen PSV. De Bredanaars verloren met 1-6. foto Peter Visser

NAC-fans na Europese nederlaag PSV: 'Kan NAC-PSV nu gewoon naar zaterdagavond?'

  NAC

BREDA - PSV is donderdagavond roemloos gestrand in de voorrondes voor Europees voetbal. Tegen een tegenstander waarvoor Jurgen Locadia zich moeilijk kon opladen, gingen de Eindhovenaren ten onder. Voor niet PSV-fans is zo'n nederlaag aanleiding voor leedvermaak.


NAC-fan Dirk Vervaart bekeek het van een positieve kant. "Neem aan dat de wedstrijd nu gewoon op zaterdagavond gespeeld kan worden, nu PSV Europa niet meer in hoeft?', tweette hij. Zijn tweet vindt veel gehoor bij andere liefhebbers van het Avondje NAC. De eerste thuiswedstrijd van NAC staat nu gepland voor zondag 20 augustus om 16.45 uur. Voor de echte NAC-fan geen tijd voor een thuiswedstrijd, vandaar het verzoek.

Of de oproep daadwerkelijk effect gaat hebben, is afwachten. Doorgaans zijn burgemeesters en KNVB-planners niet zo flexibel als het gaat om het last-minute aanpassen van wedstrijddagen op een speelkalender, maar je weet het nooit.

Voor de wedstrijd zijn overigens nog maar enkele losse kaarten te koop.

Dirk Vervaart on Twitter

Neem aan dat de wedstrijd nu gewoon op zaterdagavond gespeeld kan worden, nu PSV Europa niet meer in hoeft?! #NACpsvFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief