Logo bredavandaag.nl
NAC wint met 2-0 en gaat door naar de finale van de play-offs.
NAC wint met 2-0 en gaat door naar de finale van de play-offs. (Peter Visser)

NAC nadert absoluut record aan seizoenkaarten

  NAC

BREDA - NAC benadert het absolute record van verkochte seizoenkaarten. Dit jaar wordt de club in de eredivisie gesteund door minimaal 14.627 seizoenkaarthouders.


Het record staat op seizoen 2009-2010 en 2010-2011. Toen hadden 15.300 mensen een vaste zitplaats in het Rat Verleghstadion.

Woordvoerder Jasper Saeijs verwacht dat het aantal verkochte seizoenkaarten dit seizoen bij ongeveer 14.800 blijft steken. “Omdat we vak G en de B-Side niet volledig uitverkopen met seizoenkaarten, anders hadden we het record waarschijnlijk wel gehaald.” Dat is dus een bewuste keuze. “Om seizoenkaarthouders op die tribunes ook de kans te geven een keer iemand mee te nemen, ook dat hoort bij het Avondje NAC.”

De tussenstand is een flinke stijging in vergelijking met de afgelopen seizoenen, waaronder het laatste seizoen in de eredivisie (2014/2015) toen de teller stokte bij 12.900 stuks. “Hét bewijs dat NAC terug is in de Eredivisie en dat het leeft in Breda en omstreken”, aldus NAC.

Ook na NAC-PSV aanstaande zondag gaat de verkoop van seizoenkaarten nog door. De B-Side en Vak G zijn uitverkocht, maar voor de Eretribune (F1 t/m F9) en Hoofdtribune (B1 t/m B9) zijn nog seizoenkaarten beschikbaar.

De verkoop van seizoenkaarten ging de afgelopen weken wel iets langzamer. “Ook omdat de verkoop gelijk loopt met de losse verkoop. Dat betekent dat stoeltjes nu niet beschikbaar zijn omdat er voor PSV losse kaarten zijn verkocht. Na zondag zijn er weer meer plaatsen voor de resterende thuiswedstrijden.”

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief