NAC boekt de eerste zege van 2017-2018. In een kolkend Rat Verleghstadion wordt Groningen met 2-1 geklopt.
NAC boekt de eerste zege van 2017-2018. In een kolkend Rat Verleghstadion wordt Groningen met 2-1 geklopt. (Peter Visser)

NAC - FC Twente: ludieke actie vanwege ongewone wedstrijdtijd

  NAC

BREDA - NAC speelt op deze dinsdagavond tegen FC Twente op het ongewoon vroege tijdstip van 18.30. Niet echt een ideale tijd voor mensen die net uit werk komen. Gelukkig helpt algemeen directeur, Justin Goetzee, via twitter mee om iedereen tijdig naar het stadion te krijgen.


“Is dinsdag 18:30 uur voor jou lastig te halen vanwege werk? Geen nood, we helpen je een handje. Gebruik onderstaande brief om iets eerder vrij te vragen bij je baas”, luidt de boodschap op de twitter van NAC Breda. Als bijlage is een door Goetzee ondertekende voorbeeldbrief bijgevoegd:

"We hebben dit al eens voorbij zien komen bij andere partijen. 18.30 is niet voor alle supporters een ideale tijd, dus we besloten die groep hier een handje mee te helpen," aldus de woordvoerder van NAC Breda. Door de weeks om 18.30 een wedstrijd beginnen is een redelijk ongewoon, maar niet ongebruikelijk. Volgens de woordvoerder ligt die keuze bij de Eredivisie zelf en niet bij NAC.

De bovenstaande brief is overigens een aangepaste versie. Want “er komen ook werkende dames naar NAC hoor”, aldus een vrouwelijke twitteraar. Als antwoord op haar tweet, publiceerde NAC Breda even later de versie voor vrouwelijke en mannelijke supporters. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief