Mounir El Allouchi en Bart Meijers bezorgden een tas bij een fan.
Mounir El Allouchi en Bart Meijers bezorgden een tas bij een fan. (NAC)

NAC-spelers verrassen fans met ‘kerstpakket’

  NAC

BREDA - Een bijzondere middag was het voor zo’n vijftig mensen in Breda en net daarbuiten. Zij kregen namelijk bezoek van een aantal NAC-spelers. Niet om persoonlijk uitleg te komen geven over  de resultaten, maar om een kerstpakket te bezorgen.


NAC deed in de rust van de wedstrijd tegen Excelsior een oproep aan fans om mensen aan te dragen die wel een steuntje in de rug konden gebruiken. “Dat leverde veel respons op”, vertelt Matthias van Wettum van NAC, dat samen met rugsponsor Energieflexx de actie uitvoerde.

Dinsdagmiddag gingen ze op pad. Dus belden onder  meer Birighitti, Angelino, Meijers en El Allouchi aan in Breda, Zundert, Rijen, Oud Gastel. “Een goed gevulde boodschappentas met bijvoorbeeld een zak chips, roomboterletter, chocola, soep, maar ook pakje spelkaarten en een poster van Manuel Garcia”, legt Van Wettum uit. “Leuke dingen, bij elkaar geregeld door Geert van Poppel van de Clubraad.”

De actie leverde bij velen een grote glimlach op. Bij de ontvangers van de tas, maar ook bij de spelers. “Het was echt een verrassing, we wisten ook niet of ze thuis waren. Als niet thuis waren, dan hebben we namens de spelers een berichtje achter gelaten en kunnen ze de tas alsnog ophalen bij NAC.”

Birighitti en Sporkslede.
Ambrose en Angelino. 
 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief