NAC heeft zaterdag 27 januari met 0-1 verloren van VVV.
NAC heeft zaterdag 27 januari met 0-1 verloren van VVV. (Peter Visser)

VVV schiet deuk in zelfvertrouwen NAC (foto's)

  NAC

BREDA - NAC heeft de eerste thuiswedstrijd van 2018 een flinke deuk in het zelfvertrouwen opgelopen. In Breda won VVV met 0-1. Punten en vertrouwen zijn in deze fase van de competitie cruciaal, maar aan beide lijkt het te ontbreken.


 

De spelers van NAC zaten na afloop van de wedstrijd allemaal gehurkt op het gras om zo ieder voor zich de klap te verwerken. In de eerste helft waren ze nog de bovenliggende partij geweest in een saaie maar degelijke eerste helft. Zoals vaker dit seizoen werd er alleen te weinig gecreëerd en dus ook niet gescoord. 

Na rust werd het initiatief overgedragen aan VVV. De Limburgers groeiden langzaam in de wedstrijd en deelde een kwartier voor tijd de genadeklap uit. Na een goede kopbal van Ralf Seuntjens schoot Thy de bal onhoudbaar binnen: 0-1. NAC probeerde nog van alles, maar het echte vuur ontbrak. Een bal stuiterde via de binnenkant van de paal uit het doel. 

Dit team heeft aanvallend nieuwe impulsen nodig. Deze week werden Mitchell te Vrede en Umar Sadiq vastgelegd. Hopelijk kunnen zij voor scorend vermogen zorgen, anders krijgt NAC het zeer lastig de resterende wedstrijden. De komende twee weken ontmoet NAC Ajax, Heracles en Excelsior.

Lees ook: 550 vrouwen als een man achter NAC (foto's).

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief