NAC scoort zes keer en walst over Heracles: 6-1, woensdag 7 februari.
NAC scoort zes keer en walst over Heracles: 6-1, woensdag 7 februari. (Peter Visser)

Populariteit NAC blijft ongekend: wederom twee keer uitverkocht

  NAC

BREDA - NAC wentelt zich dit seizoen in de positieve aandacht van de supporters. Eerder deze week meldde de club dat de wedstrijd tegen Feyenoord op zaterdag 3 maart is uitverkocht.


Donderdagochtend gingen de laatste 500 kaarten over de (digitale) toonbank. "Woensdag was de verkoop voor NAC - Feyenoord al gestart voor Club van 1912-leden. Die leden namen gretig gebruik van het voordeel, want in de 24 uur dat zij exclusiviteit hadden gingen alle kaarten voor de B-Side en de meeste voor Vak G al over de toonbank", aldus de club. Donderdagochtend was het de beurt aan de overige clubkaarthouders. "En in minder dan een half uur waren alle resterende kaarten, ruim 500 in totaal, verkocht."

Dat betekent dat NAC zich tegen Feyenoord gesteund weet door een volgepakt Rat Verlegh Stadion. Voor het eerst sinds lange tijd is het duel tegen de regerend landskampioen weer op een Avondje NAC, want het duel wordt gespeeld op zaterdagavond 3 maart en begint om 20.45 uur. 

Ook de wedstrijd van deze avond, tegen AZ, wordt gespeeld voor een uitverkocht stadion. Vrijdagmiddag was nog maar een tiental kaarten beschikbaar. Deze wedstrijd begint om 19.45 uur. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief