NAC heeft dinsdag 12 december met 1-2 verloren van FC Twente.
NAC heeft dinsdag 12 december met 1-2 verloren van FC Twente. (Peter Visser)

Vreven drie wedstrijden geschorst: 'Emoties beter onder controle houden'

  NAC

BREDA - Stijn Vreven is genoodzaakt om de komende drie duels van NAC vanaf de tribune te bekijken. De trainer kreeg deze middag een schikkingsvoorstel van de tuchtcommissie van de KNVB van drie wedstrijden, waarvan nul voorwaardelijk. De trainer accepteerde het voorstel direct, mledt NAC. 

De Belg werd afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd NAC- Feyenoord naar de tribune gestuurd door arbiter Nijhuis, nadat hij zijn ongenoegen uitte over een beslissing van de leidsman.


“Vanmiddag hebben wij het schikkingsvoorstel ontvangen en hebben we eigenlijk direct besloten om het te accepteren", laat Stijn Vreven via NAC weten. "Ondanks dat ik vind dat er ruimte moet zijn voor bepaalde emoties tijdens een wedstrijd, moet ik wel onder ogen zien dat ik die emoties veel beter onder controle moet houden en mijn passie alleen moet gebruiken om mijn ploeg te motiveren. Als trainer moet ik me op dat vlak snel ontwikkelen en verbeteren. Daarom aanvaard ik de consequenties voor mijn gedrag zonder morren. Gelukkig kan ik, ondanks mijn schorsing, tijdens de trainingen en in de voorbereiding op de wedstrijden mijn steentje nog gewoon bijdragen.”

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief