Eerste training NAC  op 30 juni voor het nieuwe seizoen.
Eerste training NAC op 30 juni voor het nieuwe seizoen. Foto: Peter Visser

NAC wint eerste oefenwedstrijd tegen Madese Boys met 5-1

Door: Amber Kuijs NAC

BREDA - NAC heeft Madese Boys bij de eerste oefenwedstrijd van 2018/2019 verslagen met 1-5. Traditiegetrouw vond de eerste wedstrijd op Sportpark de Schietberg in Made plaats. Ook is dit de eerste wedstrijd onder leiding van trainer Mitchell van der Gaag. Dat staat op NAC.nl

Vele bezoekers zagen 22 verschillende namen in actie komen bij NAC. Mitchell Te Vrede, Gianluca Nijholt, Jethro Mashart, Arno Verschueren en Sydney van Hooijdonk scoorden namens NAC. Ook stonden veel spelers van Jong NAC en enkele van NAC O19 in het veld. Nieuwkomers Greg Leigh, Jurich Carolina en Mikhail Rosheuvel maakten hun eerste meters.

Het eerste doelpunt werd gemaakt door Te Vrede. Hij werd eerst in de zestiende minuut onderuit gehaald. Nijholt kopte daarna de vrije trap van El Allouchi in. Na de rust maakte de linksbuiten Mashart zijn doelpunt. Daarna was het nog de beurt aan Verschueren en Van Hooijdonk. In de slotfase maakte de thuisploeg nog een doelpunt.

Dinsdag 10 juli staat de volgende oefenwedstrijd tegen Victoria '03 uit Oudenbosch op de planning.