Rai Vloet
Rai Vloet Foto: Peter Visser

Rai Vloet bedankt NAC en supporters

Door: Guus Arnouts NAC

BREDA - Het afscheid van middenvelder Rai Vloet (23) is aanstaande. Even was er echter onduidelijkheid waar Vloet heen zou gaan. Aanvankelijk werd het Zwitserse FC Chiasso genoemd, maar Vloet blijkt aankomend seizoen zuidelijker te gaan spelen bij de Italiaanse club Frosione Calcio.

Vandaag liet Vloet via Twitter echter weten zijn oude club NAC te bedanken voor zijn tijd in Breda. "Graag wil ik op deze wijze alle teamgenoten, coaches en medewerkers bedanken voor de goede zorg die jullie mij hebben gegeven", laat de middenvelder weten in een twitterbericht. "Ook wil ik graag de fans bedanken, we hebben een aantal mooie avondjes hier gehad en ik heb oprecht van jullie genoten. Het gaat jullie goed! Bedankt." 

31 wedstrijden
De uit Schijndel afkomstige middenvelder speelde vanaf 2017 voor NAC, hij werd overgenomen van FC Eindhoven. Vloet tekende voor een contract tot 2020, maar besloot halverwege juli om NAC eerder te verlaten. In het seizoen 2017-2018 speelde hij 31 wedstrijden voor NAC en wist in totaal viermaal te scoren.