Foto: Peter Visser

Mikhail Rosheuvel na disciplinaire schorsing terug in selectie NAC

  NAC

BREDA - Mikhail Rosheuvel is door NAC-trainer Mitchell van der Gaag weer toegelaten tot de selectie van het eerste elftal. Vrijdag werd de 28-jarige aanvaller om disciplinaire redenen teruggezet naar Jong NAC, waardoor hij de wedstrijd tegen FC Groningen van zaterdag aan zich voorbij moest laten gaan.


Dinsdagochtend heeft een gesprek plaatsgevonden met de rechtsbuiten, waarna de technische staf heeft besloten dat hij zich weer bij de groep mag voegen. 

"We hebben alle teamafspraken nog eens doorgenomen en ik ben me ervan bewust dat ik me daar niet aan heb gehouden", verklaart Mikhail Rosheuvel op de website van NAC. "De trainer heeft besloten een lijn te trekken en heeft mij vorige week terecht bestraft. Ik realiseer mij dat ik hier het team tekort mee heb gedaan, dus een excuses naar hun en iedereen die NAC een warm hart toedraagt lijkt mij in ieder geval op zijn plaats. Ik moet er in de toekomst voor zorgen dat het niet meer voorkomt en wil graag laten zien dat ik er alles aan wil doen om NAC in de Eredivisie te houden. Aan mij om dat de komende periode zowel op als naast het veld te bewijzen."

Volgens Mitchell van der Gaag kan Mikhail Rosheuvel met zijn kwaliteiten nog steeds belangrijk zijn voor NAC en mag hij de komende periode bewijzen dat hij van deze situatie geleerd heeft. "Met de neuzen dezelfde kant op moeten we ons richten op de strijd die we de komende periode met elkaar aan moeten gaan."