Jochem Kamphuis trok in de thuiswedstrijd van NAC tegen Heerenveen twee rode kaarten voor spelers van de tegenstander.
Jochem Kamphuis trok in de thuiswedstrijd van NAC tegen Heerenveen twee rode kaarten voor spelers van de tegenstander. (Archieffoto: Peter Visser)

Jochem Kamphuis aangewezen als scheidsrechter voor duel NAC-FC Utrecht

  NAC

BREDA - De KNVB heeft Jochem Kamphuis aangewezen als scheidsrechter voor de voetbalwedstrijd tussen NAC en FC Utrecht op zaterdag 16 maart.


De arbiter wordt tijdens het duel geassisteerd door Joost van Zuilen en Nicky Siebert. De vierde official van dienst is Jannick van der Laan. Vanuit Zeist wordt het kwartet in Breda bijgestaan door Dennis Higler als VAR en Marco Ribbink als zijn assistent. 

De wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion in Breda begint zaterdag om 19.45 uur. 

Jochem Kamphuis floot dit seizoen drie keer eerder een competitieduel van NAC, twee keer uit en een keer thuis. De beide uitwedstrijden, tegen VVV en Emmen, eindigden in een nederlaag voor de Bredanaars; het treffen thuis tegen Heerenveen net voor de winterstop in winst (4-2). In die wedstrijd stuurde Kamphuis twee spelers van Heerenveen met een rode kaart uit het veld.

Wil NAC nog een rol van betekenis spelen in de Eredivisie dan dient zaterdag gewonnen te worden van Utrecht en ook op 31 maart in het duel, eveneens thuis, tegen VVV.