Foto van NAC-Vitesse.
Foto van NAC-Vitesse. (Foto: Peter Visser)

Willem Weijs toegevoegd aan staf eerste elftal NAC

  NAC

BREDA - Willem Weijs is toegevoegd aan de staf van het eerste elftal bij NAC Breda. De huidige trainer van NAC O19 wordt, naast Regillio Vrede, assistent-trainer bij het eerste elftal. Dat laat NAC weten op hun site. De club heeft een overeenstemming met de 32-jarige Limburger bereikt over een contract tot medio 2020. 


In de zomer van 2017 werd Weijs aangesteld als trainer van NAC O19. Hij kwam over vanuit de jeugdopleiding van Ajax. Daar was hij al sinds 2013 actief als techniek-, individueel- en teamtrainer. Daarvoor werkte hij ook al bij de jeugdopleiding van PSV. In zijn eerste seizoen als trainer van NAC O19 promoveerde hij met zijn ploeg naar de Eredivisie. 

Willem Weijs is trots op zijn aanstelling als assistent-trainer van het eerste elftal. "Persoonlijk is dit voor mijn ontwikkeling een mooie vervolgstap, maar het allerbelangrijkste is dat we keihard aan de slag gaan om de resterende wedstrijden te presteren. Ik hoop daarin van toegevoegde waarde te zijn en wil graag mijn bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het team", vertelt Weijs tegen NAC.nl. 

Michael Dingsdag neemt ten behoeve van de continuïteit tot het einde van het seizoen het stokje over als trainer van NAC O19.