Welkom Energie schittert op de rug van de nieuwe shirts.
Welkom Energie schittert op de rug van de nieuwe shirts. (Foto: YouTube NAC Breda)

Welkom Energie schittert als rugsponsor op nieuwe shirts NAC

  NAC

BREDA - Welkom Energie is de nieuwe rugsponsor van NAC Breda. Dat maakt NAC maandag 17 juni op hun eigen site bekend. De energieleverancier gaf in april al aan sponsor te willen worden van de Bredase club. 


Jaap Bakker, directeur van Welkom Energie, heeft onlangs zijn handtekening gezet onder een eenjarig contract. Hierbij zit ook de optie voor nog een jaar. Welkom Energie schittert komend seizoen dus op de rug van het nieuwe thuis-, uit- en derde shirts. 

Het bedrijf, waarvan het hoofdkantoor in Almere zit, is leverancier van groene energie. De manier waarop het bedrijf energie verkrijgt en daarmee de uitstoot van CO2 vermindert, geeft hen het groene label. De groene leverancier heeft als intentie om samen met de Bredase BVO meerdere activaties te lanceren, in het voordeel van NAC-supporters. 

Algemeen Directeur NAC, Luuc Eisenga, vertelt aan NAC.nl dat hij trots is dat ze de deal rond hebben kunnen maken. "Een mooi en vooruitstrevend bedrijf dat van meet af aan aangaf enthousiast te zijn ons te willen steunen, óók in de Keuken Kampioen Divisie."

Ook Bakker laat van zich horen op de site. "Ik heb al eerder met NAC samengewerkt en ben ontzettend trots op deze stap. Het is voor ons een prachtige community om onze sociale doelstellingen mee te verwezenlijken. Tegelijkertijd laten we onze steun zien aan NAC in de Keuken Kampioen Divisie." 

Donderdag 13 juni maakte NAC al bekend dat OK tankstations de nieuwe hoofdsponsor is van de club. Het van oorsprong Zweedse merk en NAC hebben overeenstemming bereikt over een sponsorcontract voor een jaar met de optie op meerdere jaren. OK neemt na vier jaar het stokje over van CM.com. De Bredase communicatieprovider blijft echter wel aan NAC verbonden als partner.