Fox Sports zond de wedstrijd tegen Dordrecht niet uit.
Fox Sports zond de wedstrijd tegen Dordrecht niet uit. (Foto: Peter Visser)

Boerke Verschuren hoopt met ludieke actie NAC op Fox Sports te krijgen

  NAC

BREDA - Afgelopen vrijdag besloot Fox Sports om de wedstrijd van NAC Breda tegen FC Dordrecht niet uit te zenden op een van hun (online) kanalen. Daar is het Bredase café Boerke Verschuren het niet mee eens. Daarom startte zij de actie 'Elke wedstrijd van NAC live kijken op de redactie van Fox Sports'. Daar wordt met veel interesse op gereageerd door Bredanaren. 


Als ludieke actie wil Boerke Verschuren 30 augustus met alle NAC-supporters de wedstrijd van de Bredase club op de redactie van Fox Sports kijken. "Live op groot scherm', zo staat op de pagina van het Facebookevenement. NAC speelt die avond om 20.00 uur uit tegen FC Volendam.

"We zijn al een tijdje lid van jullie club genaamd 'De Licentie', zo begint Boerke Verschuren op hun Facebook. "We betalen daar een forse contributie voor. Waarop jullie op jullie beurt ook heel veel tijd steken in het controleren van dat lidmaatschap bij alle cafeetjes. Maar als lid van die club hebben we nu echt een probleem in de vereniging. Niet alleen wij hebben dat probleem, maar vele cafés in Breda." 

Het café wil duidelijk maken dat Breda duidelijk achter de Parel van het Zuiden staat. "Dat clubliefde geen divisie kent weten wij al in Breda maar helaas is dat bij jullie vereniging nog niet helemaal duidelijk! Wat is er voor nodig dat jullie NAC Breda gewoon uitzenden, zoals wij als trouw lid, eerlijk verwachten met zon contributie." Daarom roept de horecagelegenheid iedereen op om mee te helpen. Zo hopen zij NAC weer op de buis te krijgen.