Mol werkte al tot februari 2018 als financieel manager bij NAC.
Mol werkte al tot februari 2018 als financieel manager bij NAC. (Foto: Peter Visser)

Edgar Mol keert terug als Financieel Manager bij NAC

  NAC

BREDA - De 45-jarige Edgar Mol vervult vanaf medio november de functie van financieel manager bij NAC. In februari 2018 vertrok Mol, na vier jaar in dienst te zijn geweest als controller bij de Parel van het Zuiden. 


Vanaf medio november is Edgar Mol terug van weggeweest bij NAC Breda. Hij keert terug als Financieel Manager. Daarmee is de managerspositie van de financiële afdeling weer definitief en volledig.

De 45-jarige Mol is geen onbekende. In februari 2018 vetrok hij na bijna vier jaar in dienst te zijn geweest als controller. Hij werkte de afgelopen anderhalf jaar als Financieel Manager en Chief Financial Officer (CFO) bij Garcia Outlets. 

Directeur Luuc Eisinga verheugt zich op de terugkeer van Edgar. "We weten dat we met hem een enorme dosis aan ervaring en kennis binnenhalen. Hij kent het klappen van de zweep binnen de voetbalwereld en daarnaast als oud-medewerker en supporter ook de clubcultuur", legt de directeur tegen NAC.nl uit. Hij ziet de aanstelling ook als een positieve ontwikkeling. "Het past binnen de drietrapsraket die we voor ogen hebben: bestuurlijke en financiële stabiliteit zijn een voorwaarde om te kunnen promoveren en uiteindelijk een stabiele Eredivisieclub te worden."