Hans Verèl
Hans Verèl (Foto: Bjorn van Empel)
Uitgelicht

Voormalig NAC-trainer Hans Verèl (66) overleden

  NAC

BREDA - Voormalig NAC-trainer Hans Verèl is op zaterdag 9 november op 66-jarige leeftijd overleden. Dat melden diverse media. Verèl trainde de Parel van het Zuiden tussen 1987 en 1990. 


Oud-profvoetballer en voormalig trainer Hans Verèl overleed na een ernstig ziektebed op 66-jarige leeftijd. In zijn carrière als profvoetballer in de jaren 70 speelde hij voor Sparta, SVV en FC Den Bosch. 

In 1978 stopte de Rotterdammer met voetballen, maar werd hij direct assistent-trainer bij FC Den Bosch. Als hoofdtrainer leidde hij deze club naar de eredivisie. Daarna maakte Verèl de overstap naar RBC. Na drie jaar de Roosendaalse club getraind te hebben, koos hij voor NAC Breda. Hij trainde de Parel van het Zuiden zo'n drie jaar. 

Verder is Hans Verèl nog trainer geweest van Dordrecht'90, RKC Waalwijk, de Oezbeekse club Pachtakor Tasjkent, Willem II en Fortuna Sittard. Na zijn ontslag bij laatstgenoemde stapte hij uit de voetbalwereld. Van 2004 tot 2015 was de oud-trainer de directeur van zwembad De Stok in Roosendaal. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief