Supporters tijdens NAC - Almere City.
Supporters tijdens NAC - Almere City. (Foto: Peter Visser)

5712 supporters schaffen 'gouden' seizoenskaart aan: 'Bedankt voor jullie steun!'

  NAC

BREDA - Dat supporters van NAC er door dik en dun zijn blijkt maar weer. De afgelopen maand werden er in totaal 5712 gouden seizoenskaarten verkocht. "Wat hebben we toch fantastische supporters!"


Een seizoenskaart aanschaffen voor een voetbalclub, terwijl er misschien nog maanden zonder publiek moet worden gevoetbald. Maar liefst 5712 supporters van NAC hebben dat gedaan. Zij hebben hun onvoorwaardelijke steun aan de club laten blijken door een gouden seizoenskaart aan te schaffen. Met zo'n gouden kaart vergeef je je recht op een refund als publiek niet is toegestaan bij een wedstrijd, maar maak je wel kans op bijzondere prijzen zoals een wedstrijdshirt of een training van Peter Hyballa.

NAC maakte via een bijzondere video op Twitter bekend dat bijna 6000 supporters hun zó trouw zijn. "Wat hebben we toch fantastische supporters!", begint NAC hun tweet. "Bedankt voor jullie steun!" 

Tekst gaat verder Tweet. 

Seizoenskaarten

De Gouden seizoenskaarten werden tot en met 31 mei verkocht. Op 3 juni gaat de verkoop van 'gewone' seizoenskaarten van start. Je betaalt dan het volledige bedrag voor de seizoenkaart, maar aan het einde van het seizoen bekijkt NAC hoeveel wedstrijden ze zonder publiek hebben afgewerkt. De waarde van de gemiste wedstrijden wordt als korting verrekend op de de aanschafprijs van je seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022. 

De seizoenkaarthouders uit het seizoen 2019/2020 hebben tot en met 30 juni 12:00 uur om hun eigen plaats(en) te verlengen.


Peter Visser

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief