Afbeelding
Foto: Peter Visser

Toch geen publiek bij oefenduel NAC vanwege problemen rond veiligheid

Door: Hanneke Marcelis NAC

BREDA - De oefenwedstrijd NAC – KV Mechelen van zondag 4 december 14:00 uur zal achter gesloten deuren worden afgewerkt. Dat is vandaag bekend gemaakt, nadat er eerder wel tickets voor de wedstrijd werden verkocht. Reden hiervoor is dat de club informatie heeft ontvangen vanuit België dat supporters met stadionverboden naar Breda wilden afreizen.

“Het veiligheidsrisico volledig afdekken met veiligheidsmaatregelen betekent dat hoge kosten gemaakt moeten worden voor het organiseren van dit duel. Dermate hoog dat dit niet in verhouding staat met het belang van dit duel”, laat NAC weten. “Ook wanneer enkel thuispubliek op de tribunes zou plaatsnemen acht de club het noodzakelijk de veiligheidsmaatregelen op te hogen door deze informatie. Hierdoor is besloten de wedstrijd volledig achter gesloten deuren af te werken.”

NAC-supporters die online reeds een kaart hadden aangeschaft en afgerekend zullen het volledige bedrag deze week terugkrijgen. Met de supporters die een kaart hebben aangeschaft bij de Service- en Informatiebalie zal contact worden opgenomen.