Nachtje cel voor stappers

  Nieuws

BREDA - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie in het Bredase uitgaanscentrum acht personen voor verschillende feiten aangehouden.


Een 34-jarige inwoner van Hoofddorp en een 39-jarige inwoner van Breda werden rond kwart over twee aangehouden opde Grote Markt. Het tweetal was door beveiligingsmedewerkers buiten gezet vanwege hun gedrag in de zaak. Buiten wilden zij verhaal halen bij de portiers. Nadat de mannen de aanwijzingen van de agenten om te vertrekken niet opvolgden, werden zij aangehouden. Na verhoor zijn de mannen in de loop van de zondagmorgen heengezonden.
Rond tien over drie voldeden aan de Haven ook drie Bredanaren van 16, 17 en 18 jaar niet aan een politiebevel, toen er op straat een opstootje ontstond. Ook zij werden aangehouden. Een 22-jarige inwoner van Breda werd aangehouden voor het niet voldoen van de identificatieplicht, toen hij bekeurd werd omdat hij zonder helm op zijn bromfiets reed. Een 18-jarige Bredanaar liep met een boksbeugel op zak en moest mee naar het bureau. Een 15-jarige jongen liep met een joint op straat. Na verhoor is hij direct weer in vrijheid gesteld.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief