Man verdacht van bedreigen ex

  Nieuws

BREDA - De politie heeft donderdag tegen middernacht een 33-jarige Bredanaar aangehouden in zijn woning in de Haagse Beemden. De man wordt ervan verdacht zijn 33-jarige ex-vriendin te hebben bedreigd en de ruit van haar auto te hebben vernield.


Dit gebeurde donderdag rond half twaalf 's avonds op de Muizenberglaan. De vrouw had toen net haar kinderen opgehaald bij haar ex en wilde ze meenemen naar huis. Er ontstond een ruzie tussen de twee, waarna de man de vrouw op straat met een groot mes zou hebben bedreigd en vervolgens de ruit van haar auto zou hebben ingegooid. De 34-jarige vrouw alarmeerde de politie.

De verdachte is verhoord en van de vrouw is aangifte opgenomen. Omdat de vrouw erg overstuur en luidruchtig was en gezien het late tijdstip besloot de politie bij de aangeefster thuis aangifte op te nemen.

De verdachte verklaarde tijdens verhoor dat de vrouw erg luidruchtig was geweest en voor de deur had staan schreeuwen. Hij bekende de ruit te hebben vernield, maar ontkende de bedreiging.

De verdachte is na verhoor in vrijheid gesteld.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief