Logo bredavandaag.nl

‘Opstartproblemen’ na benefietfeest

  Nieuws

BREDA - Last van opstartproblemen heeft ze wel, maar dat was het allemaal waard. Merel Kemp, kanshebster op een overnachting in het Glazen Huis, puft nog na van het benefietfeest voor Serious Request.


Samen met vijf vriendinnen organiseerde de 18-jarige Bredanaar een groot feest in Showtime Bar-Dancing om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. De opbrengst van de entree, garderobe en 10 cent per drankje gaat naar vluchtelingen. “Het was een succes,” zegt Merel. “Er kwam ongeveer vierhonderd man op het feest af.”

Onder deze bezoekers waren er ook verschillende DJ’s. Zo waren DJ Meo Mania, DJ Biggi, DJ Diamondspin, DJ Dansa te vinden achter de draaitafel. “Wat ook echt leuk was, was dat Johan Vlemmix even langskwam.”

En dat het feest een succes was, blijkt ook aan het opgehaalde geld. “We hebben met het feest alleen 1600 euro opgehaald. Maar daar komen nog donaties en cashgeld bij.” Wat de uiteindelijke opbrengst is, wil Merel nog niet zeggen. “Dat blijft nog geheim tot zeven uur vanavond.”

Zelf is ze er vrij zeker van dat ze vannacht in het Glazen Huis slaapt. De huisregels zijn al doorgenomen. “Ik mag zelf niet eten en roken en er geldt een strikte bedtijd. Ik moet geloof ik ook bijhouden hoeveel geld er door de brievenbus van het huis heen komt.”

Of ze uiteindelijk de winnares wordt van de overnachting, moet nog blijken. Er zijn nog twee tegenstanders in de race. “Toch ben ik erg blij dat we zoveel steun hebben gehad van iedereen.”

Vanavond om 19.00 uur wordt bekend wie het huis van Serious Request in mag. Mocht het zo zijn dat Merel dat uitverkorene is, dan verblijft zij daar tot 09.00 uur de volgende ochtend.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief