Logo bredavandaag.nl

'Ik ga leven voor de muziek'

  Nieuws

2008 zit er op. Hoe heeft de Bredanaar zijn jaar beleefd? Wat is hem bijgebleven? Waar heeft hij spijt van? BredaVandaag.nl vraagt het bekende en onbekende Bredanaars. Vandaag deel 10 van een serie, Janneke Steffens.


>> Eerdere afleveringen

Naam:
Janneke Steffens (Jess)
leeftijd:
26
In het dagelijks leven:
"Ben ik fulltime zangers en schrijf ik al mijn liedjes, daar gaat wel het meeste tijd in zitten."

woont in welke wijk:
IJpelaar

Mooiste persoonlijke herinnering aan 2008:
"Dat is nog maar kort geleden. Afgelopen 19 december heb ik een benefietavond met bekende Bredanaars gehad. Daar heb ik samen met Joris Rasenberg, van Abel gezongen in de Mezz. De avond was speciaal voor Rahil Lamlih. Hij kookt voor dakloze mensen terwijl hij zelf maar weinig geld heeft. Al die blije en vrolijke gezichten die avond, dat was heel mooi. En natuurlijk om niet te vergeten. Mijn cd is uitgekomen afgelopen jaar. All hands filled with joy heet de cd."

(bredaas) nieuws dat me het meest geraakt heeft:
"Dat is niet echt nieuws. Afgelopen jaar heeft Breda Photo heel veel indruk op mij gemaakt. Vooral in privésfeer heb ik veel positieve reacties gehoord over het evenement. Ook heb ik vernomen dat ze plannen hebben om te groeien en dat vind ik mooi. Ik heb zelf een avond gezongen in de grote kerk voor Breda Photo."

Dit had ik anders aan moeten pakken:
"Nou ik weet wel dat ik komend jaar op een andere manier met de liefde om wil gaan. Ik wil me gaan concentreren op de muziek. Ik wil het rustiger aan gaan doen in de liefde, zelfs even een jaartje helemaal niets."

In 2009 ga ik:
"Keihard voor de muziek werken. Er staan mooie dingen te wachten voor komend jaar. Ik ga helemaal leven voor de muziek."

Als ik een dag burgemeester van Breda was, dan zou ik…:
"Voor zo’n dag als oudjaar zou ik grootste plannen maken voor de burgers. Overal erwtensoep op straat en heel veel kaarsen. Zodat alle mensen bij elkaar komen en samen oud & nieuw kunnen vieren."

Wil je meer weten over Jess kijk dan op:
www.jessmusic.nlFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief