Logo bredavandaag.nl

Kerkplein beste disco Zuid-Nederland

  Nieuws

BUNNIK/BREDA – Uitgaansgelegenheid Kerkplein in Breda is verkozen tot beste disco van Zuid-Nederland. Bovendien rolde de zaak van de Bredase ondernemer Raymond Elzerman als tweede uit de bus in de landelijke verkiezing om de Nightlifeawards.


Elzerman, sinds de opening van Kerkplein in 2003 uitbater van de zaak , is blij met de uitverkiezing. “Natuurlijk. Het is toch de bevestiging dat je iets goed doet, zeker omdat het gaat om de waardering van de klanten.”

De Nightlifeawards worden vergeven na een stemperiode van enkele weken. Daarin konden bezoekers van danstempels via sms stemmen op hun favoriete gelegenheid. Club Noa uit Leeuwarden bleek dinsdagavond het populairst bij de uitreiking van de trofeeën in een volgepakte discotheek Brothers in Bunnik.

Twee jaar geleden kwam Kerkplein als populairste disco van Nederland uit de bus, nu dus als tweede. Meer dan de eer levert het niet op, laat Elzerman weten. “Maar van Zuid-Nederland hebben we wel een award gekregen”, aldus de opgetogen horecaondernemer.

www.nightlifeawards.nl
www.kerkpleinbreda.nlFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief