Logo bredavandaag.nl

Harley-Dag 'veel werk en veel plezier'

  Nieuws

BREDA – Zaterdag en zondag vult Breda zich weer met ronkende Harley-motoren. Harley-liefhebbers kunnen dan hun hart ophalen aan dit evenement wat sinds 1989 wordt georganiseerd. Tot en met zondag komt steeds één van deze liefhebbers aan het woord over hun passie: de Harley-Davidson!


Één van de mensen die zeker aanwezig is op de dag, is de voorzitter van de organisatie, Peter Bruel. "Ik beleef nog steeds veel plezier aan het motorrijden."

Zelf rijdt hij al 33 jaar op een Harley. “Ik ben een keer met een neef meegegaan en toen vond ik het machtig mooi. Dat vlammetje begon toen toch te branden,” legt hij uit over zijn passie van de Amerikaanse motor.

Hij kocht zelf een motor toen hij er voldoende middelen voor had. "Ik beleef er nog steeds veel plezier aan. En het verveelt nooit. Gewoon eventjes lekker een rondje mee rijden."

De Harley-Day betekent voor hem buiten veel werk ook enorm veel plezier. “Het is een behoorlijke klus, maar dan hoor je hoe het gewaardeerd wordt en dat blijft dan toch een drijfveer.” Voorlopig is dit nog niet de laatste editie van het motorenevenement. “Dit blijft nog wel eventjes doorgaan inderdaad.”

www.harley-dag.comFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief