Logo bredavandaag.nl

Princess maakt van Princeville PrincessVille

  Nieuws

BREDA – Princess verhuist met ingang van 1 oktober naar het pand waar vroeger Van der Valk hotel-restaurant Princeville gevestigd was. Het bedrijf in huishoudelijke apparaten is nu nog gevestigd in Villa Vrederust aan de Overakkerstraat. Projectontwikkelaar Heja uit Breda is de nieuwe eigenaar van dat pand.


De verhuisplannen van Princess waren al langer bekend. Voor het Rithmeesterpark, zoals het bedrijventerrein heet, is bewust gekozen. “Overal in Nederland is knooppunt Princeville en daarmee ook deze locatie bekend”, zo stelt directeur corporate communications Karin van Kempen. “De unieke ligging en gemakkelijke bereikbaarheid, nabij diverse uitvalswegen en de snelweg richting België, heeft ons doen besluiten om de overstap, van onze tijdelijke huisvesting in Villa ‘Vrederust’, naar de nieuwe Princess locatie te maken.”

Projectontwikkelaar Heja betaalt 4,85 miljoen voor het pand. De koopovereenkomst hiervoor werd op 2 december vorig jaar al overeengekomen. De koop werd eind juni definitief.

Het distributiecentrum met bijkantoren van Princess zal gehuisvest blijven op Industrieterrein Hoogeind, gelegen aan de A58 in Breda.



FOTOSERIES







NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief