Logo bredavandaag.nl

Kale mannen en een kapper

  Nieuws

BREDA – Nodig als Bredase kapper kale mannen uit voor een verkiezing, verzin waanzinnige (nep)prijzen (Chinese naakthond) en je weet: succes verzekerd. Zie hier de verkiezing No Hair Today van Laurenz.


>> Foto's No Hair Today

De media struikelden over elkaar, de kale mannen glommen. Van trots uiteraard. Proud to be bald. Dachten ook Bald & Balder. Twee reclamemannen uit Breda. Sinds kort vormen ze – beiden kaal, uiteraard – een duo. En verzinnen ze campagnes voor bedrijven die willen opvallen.

Geert Rutten (Bald) en Maarten Walraven (Balder) wisten dat ze maar een ding konden doen, toen ze de oproep van kapper Laurenz lazen. Dus gingen ze aan de slag. En beplakten ze zaterdag de ingang van de kapperszaak met stralende posters. Beiden met een prachtige glimlach, mooi lichtje op hun kale bol.

“Laurenz vond de actie geweldig”, wist Balder. Zelf genoten ze ook van de middag. “Het was een mooie show. Het leuke was dat het publiek, zo’n tweehonderd mensen, was de jury. Die hebben we nog geprobeerd te beïnvloeden met een flyer van onze actie.”

Dat mocht zondagmiddag niet baten. Want nadat de zeventien kale mannen over de catwalk hadden geparadeerd, was de jury onverbiddelijk. Ton van Eenenaam (oud-NAC-keeper) mocht met de titel naar huis. Balder gunde het hem. “Wij hadden een prima middag. Het was een feestje.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief