NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser

NAC kansloos ten onder tegen Heracles

Nieuws

BREDA – NAC ging zaterdagavond kansloos ten onder tegen Heracles Almelo. Na vier minuten stonden de gasten uit Breda al op een 2-0 achterstand. Een kwartier na rust stond de eindstand op het scorebord: 3-0.

Drost en Overtoom waren de doelpuntenmakers in het eerste bedrijf voor de thuisspelende ploeg. NAC had een complete offday en kwam uiteindelijk nog goed weg.

Heracles had behoorlijk wat mogelijkheden de voorsprong uit te bouwen, maar wist alleen nog in de tweede helft een doelpunt te scoren. In de 59ste minuut kopte Everton uit een hoekschop de 3-0 binnen.

NAC had over de hele wedstrijd gezien enkele kansen, maar echt uitgespeelde waren dat niet. De Bredanaars mochten uiteindelijk blij zijn dat de ploeg uit Almelo slordig was in de afwerking.

"Heel vervelend voor ons, maar het is tegenwoordig geen schande om van Heracles te verliezen", reageerde NAC-trainer Robert Maaskant teleurgesteld.