Logo bredavandaag.nl

Verhuur oud postkantoor centrum verlengd

  Nieuws

CENTRUM – WonenBreburg verlengt de verhuur van het voormalig postkantoor aan de Oude Vest. De woningcorporatie voert gesprekken met de bedrijven die op dit moment een ruimte op de locatie gebruiken.


Het is de bedoeling om het pand te betrekken bij de ontwikkelingen rond de Molsparking aan Achter de Lange Stallen. Nu die plannen in de ijskast zijn beland wil WonenBreburg de ruimtes en het oude postkantoor langer verhuren.

“Doordat alles stilstaat bieden we de gelegenheid aan de bedrijven langer te blijven. We willen ook niet dat alles leeg komt te staan”, aldus een woordvoerster van WonenBreburg.

Het voormalig postkantoor staat sinds het vertrek van TNT leeg. De woningcorporatie probeert een gegadigde te vinden om die leegstand tegen te gaan.

“Het postkantoor staat nog leeg, maar we zijn bezig met kandidaten. Ook voor de kantoren boven willen we voorlopig de huur verlengen. Hoe lang precies weten we nog niet”, zegt de woordvoerster.

WonenBreburg heeft om de zelfde reden de woningen in de Keizerstraat verhuurd aan studenten. “Ook dat gedeelte hoort bij de plannen van het Molsterrein. Dus daar hebben we alles aangepast zodat we studenten kunnen huisvesten.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief