Logo bredavandaag.nl
http://www.bredavandaag.nl/nieuws/2010-11-01/antiek-riool-vlaszak-opgeknaptfoto Erik Eggens
http://www.bredavandaag.nl/nieuws/2010-11-01/antiek-riool-vlaszak-opgeknaptfoto Erik Eggens

Ontlasting ophouden voor bewoners Anneville-laan

  Nieuws

ULVENHOUT - De riolering in de Annevillelaan wordt komende maandag onderworpen aan een renovatie. Gevolg hiervan is dat er een 'lichte geur' te ruiken is tijdens de werkzaamheden. Ook is er maar beperkt toegang tot de riolering. Dat wordt dus gasmaskers uit de kast halen en ouderwets een gat in de grond graven.


De lucht die ontstaat bij de werkzaamheden is afkomstig van styreen. Dit is één van de bestanddelen van de kunsthars die gebruikt wordt voor de binnenwand van het riool en nog het meest ruikt naar lijm. Om overlast wordt te voorkomen wordt er geadviseerd de ramen en deuren open te doen voor ventilatie. Naast deze geur kan er ook enige geluidshinder ontstaan doordat de vrachtwagens constant draaien.

Deze vrachtwagens parkeren boven de rioolputten. Vandaar dat de Annevillelaan tussen de nummers 67 en 75 en 106 en 120 tijdelijk wordt afgesloten. Doorgaand verkeer wordt dus gestremd, bestemmingsverkeer kan wel door maar moet misschien ergens anders parkeren. De renovatie duurt drie dagen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief